Νέο σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου της Daikin

Έχετε τον έλεγχο, όπου και αν βρίσκεστε

Με το σύνθημα “Έχετε τον έλεγχο, όπου και αν βρίσκεστε.», η Daikin Europe NV ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου συστήματος απομακρυσμένου ελέγχου. Η λύση είναι διαθέσιμη για ένα ευρύ φάσμα οικιακών και επαγγελματικών προϊόντων, και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμότητα της αντλίας του συστήματος σας από οπουδήποτε μέσω ενός φορητού υπολογιστή, tablet ή smartphone με πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ενός εξαιρετικά εύχρηστου application.
Αποκτήστε τον έλεγχο

Αποκτήστε τον έλεγχο

Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μπορεί να ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το σύστημά κλιματισμού σας πριν φύγετε από το σπίτι, ή να καθυστερήγσετε να επιστρέψετε και δεν θα θέλατε να προκαλέσετε άσκοπη επιβάρυνση. Όλα αυτά που παλιότερα θα ήταν άσκοπη σπατάλη ενέργειας δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Με το νέο σύστημα της Daikin, σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε πάντα τον έλεγχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας, ή ακόμα και tablet ή smartphone για να δείτε ή να παραμετροποιήσετε τις λειτουργίες του συστήματος σας μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να ανιχνεύσετε τυχον βλάβες και να αναζητήσετε λύσεις.

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε

Ο έλεγχος του συστήματος σας είναι δυνατός από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου με πρόσβαση στο διαδίκτυο: απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL ή εκτελέστε την εφαρμογή (smartphone app / tablet app) σε μια υποστηριζόμενη συσκευή και αποκτήστε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του συστήματός σας.

Είτε είστε οικιακός χρήστης, είτε διευθυντής μιας αλυσίδας καταστημάτων και θέλετε τον έλεγχο των μονάδων σας, η Daikin με το σύστημα απομακρυσμένυο ελέγχου σας δίνει τον πλήρη έλεγχο και σας επιτρέπει να “κοιμάστε ήσυχοι”.

Το νέο σύστημα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2012 και είναι συμβατό με διαιρούμενα συστημάτα, όπως τα Daikin Emura και Nexura καθώς και άλλες μονάδες τοίχου ή δαπέδου καθώς και με και με επαγγελματικά συστήματα αγωγών, κασέτας και μεγαλύτερα VRV.