αποστολή μας

το τέλειο κλίμα
για κάθε χώρο


Κοντά σας από το 1994 με ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης και υλοποίησης συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.

ΕΤΑΙΡΙΑ

Καλώς ήρθατε στην Lolos FourSeasons


Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες HVAC, κλιματισμού, θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες.

Μελετούμε, σχεδιάζουμε προτείνουμε ολοκληρωμένα συστήματα κλιματισμού τελευτάιας τεχνολογίας ενώ η ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τοποθέτησης-εγκατάστασης αλλά και συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και after sales service.

Είτε χρειάζεστε μελέτη-εγκατάσταση ενός νέου συστήματος κλιματισμού, συντήρηση ή service, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να εγγυηθούμε την απροβλημάτιστη ολοκλήρωση κάθε έργου. Η δέσμευσή μας στην προσοχή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη, μας έχει δώσει τη φήμη ως ενός από τους πιο αξιόπιστους παρόχους συστημάτων κλιματισμού στην Αττική.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας
αποτελούν την καλή μαρτυρία στην ερώτηση
'Γιατί Lolos FourSeasons;'

160

ικανοποιημένοι ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ πελάτες

1500+

ΟΙΚΙΑΚΟΙ πελάτες
με χαμόγελο

ΕΡΓΑ

Για εμάς δεν υπάρχει
'μυστικό της επιτυχίας'.


Υπάρχει επαγγελματισμός, ευλεξία στα έργα, ποιότητα προϊόντων και εργασιών, συνέπεια και οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα έργα μας περιλαμβάνουν μελέτες και εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού για δημόσιους φορείς, μικρομεσαίες και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, καταστήματα τραπεζών, κτίρια γραφείων, ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες και βίλες και άλλα. Ενδεικτικό πελατολόγιο:


  • Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Αμαρουσίου
  • Ιππόδρομος Μαρκόπουλου (ΟΔΙΕ)
  • Supermarket Carrefour Μαρινοπουλος
  • Όμιλος SATO
  • Εμπορικό Κέντρο Plaza Αμαρουσίου: Συγκρότημα γραφείων DELOITTE
  • Ιδρυμα Κακογιάννη
  • Κάντορ ΑΕ
  • Ωδείο Αθηνών
  • Καταστήματα Multirama
  • Ξενοδοχείο Costa Navarino (Πύλος Μεσσηνίας)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

εξειδικευμενες υπηρεσιες

H Lolos Fourseasons σας παρέχει ευέλικτες υπηρεσίες μελέτης, συμβουλευτικής και εγκατάστασης, ασυναγώνιστο aftersales service και τεχνική υποστήριξη. Σχεδιάζουμε και υλοποιιούμε πληθώρα εξειδικευμένων λύσεων, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας και εγγυώμαστε για εσάς ευχάριστο και υγιεινό κλίμα σε κάθε εποχή του χρόνου!

μελέτη

Μελετούμε, σας συμβουλεύουμε και σχεδιάζουμε στοχευμένες λύσεις για κλιματισμό, θέρμανση, ψύξη, καθαρισμό και εξαερισμό.

εγκατάσταση

Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτη πολυετή πείρα και εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας κατά την εγκατάσταση και τοποθέτηση των συστημάτων.

υποστήριξη

Παρέχουμε πακέτα πλήρους και συνεχούς τεχνικής υποστήριξης των συστημάτων που έχουμε εγκαταστήσει, για εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού, την προφύλαξη του από μικροοργανισμούς την βέλτιστη λειτουργία του.

χρηματοδοτήσεις

Σας βοηθούμε να "ξεκλειδώσετε" χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το Εξοικονομώ με άψογα και στοχευμένα σχεδιασμένες τεχνικές μελέτες και υλοποιήσεις.